Plzeň Juristic

středa 29. června 2011, svátek má Petr a Pavel, zítra Šárka

Zpravodajství

Nečtiny - duben 2011

Ve dnech 15. – 17. dubna 2011 se po sedmnácté koná víkendový, odborný seminář na zámečku v Nečtinech, který slouží jako školící a rekreační středisko ZČU.

Úvodem
Seminář je určen pro studenty všech ročníků. Jeho cílem je seznámit účastníky se zajímavými, mnohdy aktuálními právními problémy, a to formou přednášek v příjemném prostředí zámečku (konferenční sál má kapacitu pro cca 100 osob). Celý víkend probíhá v neformální a přátelské atmosféře (v objektu je umístěn dobře zásobený bar :-). Program bude v následujících dnech upřesněn (první přednáška, jak je dobrým zvykem, proběhne již v páteční večer).

Přihlašování
Přihlášky k účasti budou přijímány od 16. března 2011 od 9:00. Zájemci o účast se mohou hlásit jediným způsobem. Na e-mail (nectiny2011@email.cz). Každý může přihlásit maximálně sebe a dvě další osoby. K e-mailům, které budou doručeny před oficiálním termínem, na jinou adresu nebo budou přihlašovat víc než tři účastníky se nebude přihlížet.

Při přihlášení je nutno uvést následující údaje:
- jméno a příjmení
- evidenční číslo studenta
- adresu trvalého bydliště
- číslo občanského průkazu (popřípadě pasu)
- e-mailovou adresu
- číslo mobilního telefonu
- zda si přejete zajistit odvoz z Plzně do Nečtin (tak jako loni bude objednán autobus)

Identifikační údaje jsou vyžadovány Školícím a ubytovacím zařízením ZČU, e-mailové a mobilní spojení je zárukou rychlého předání důležitých informací před a po konání semináře. Bude-li zaslána neúplná přihláška, bude student vyzván k jejímu doplnění. Neučiní-li tak do příštího dne, nebude se k jeho přihlášce přihlížet. Každý zájemce bude v krátké době vyrozuměn o tom, zda byla jeho přihláška akceptována, nebo byla kapacita naplněna a on je veden jako náhradník (neobdrží-li zájemce vyrozumění cca do dvou dnů, ať předpokládá, že se jeho e-mail ztratil někde cestou). Náhradníci budou postupně oslovováni v případě, kdy se některý z přihlášených studentů omluví.

Konferenční poplatek
Konferenční poplatek činí 500,- Kč na osobu. Poplatek musí být uhrazen nejpozději do konce března, a to v hotovosti u JUDr. Bezoušky (PC 510) (možné termíny k uhrazení se kryjí s konzultačními hodinami - 22. a 29.3., e-mailem lze domluvit i individuální termín). Přihlášený účastník se může ze semináře omluvit. Konferenční poplatek mu bude navrácen, omluví-li se nejpozději 10. dubna 2011.

Ubytování je zajištěno ve dvou až pětilůžkových pokojích (nejvíce je třílůžkových a čtyřlůžkových). V přihlášce lze uvést preferenci, s kým si přejete být ubytováni. Strava zahrnuje páteční večeři (podávanou od 18:00), sobotní snídani, oběd i večeři a nedělní snídani.

Závěrem
Ti, kteří volí dopravu do Nečtin po vlastní ose, mohou parkovat na nádvoří zámku; ubytovávat se začne v pátek cca kolem 16. hodiny.

Důležitá informace na závěr. Kdo ví, že mu běžná porce jídla k zahnání hladu nestačí, ať se předzásobí. Jediná možnost, jak v nejbližším okolí koupit něco na zub, je v nedaleké obci Hrad Nečtiny, kde se nachází obchod se smíšeným zbožím.

V celém objektu zámečku, bar nevyjímaje, je zakázáno kouřit.

vložil : Petr Bezouška, do rubriky: Juristic Plzeň - zpravodajství
Počet zobrazení 4487. (Sessions 3286)
publikováno: 13.3.2011
poslední zmìna: 13.3.2011

 

Hodnocení:

Zatím hlasovalo: 409 čtenářů, průměrná známka je: 2.46
Oznámkujte:
  
  jméno:      e-mail:

Názor ze dne 18.4.2011 12:06  Autor příspěvku:        

Naprosto úžasný! Díky!

Názor ze dne 14.4.2011 16:31  Autor příspěvku:  PCT      

Nevite nekdo jaky je planovany program v Nectinech..?

Názor ze dne 16.3.2011 11:13  Autor příspěvku:  b.havel      

Anatomy of corporate law je právě pro OP 1

Názor ze dne 15.3.2011 22:31  Autor příspěvku:  Ladislav      

to B. Havel: rovnez dekuji. Ty knihy jste zminoval na prednaskach - obzvlast the anatomy of corporate law (tu opakovane). V me fazi studia spis uvazuju o nejake ucebnici, ktera mi pokryje kurz OP1 alespon z vetsi casti. The anatomy oc corporate law mam v planu precist, az o obchodnim pravu budu neco malo znat.

Názor ze dne 15.3.2011 21:41  Autor příspěvku:  b.havel      

doplnění KE- doporučuji také monografie k dílčím tématům - např. Insolvenční právo od Richtera apod.. Kdo čte anglicky, doporučuji The Anatomy of Corporate Law (2.vydání) a The Logic and Limits of Bankruptcy Law. JInak jsem doplnil seznam použitelné literatury na STAGu, tedy materiály jsou. Je jich mnoho, vím, ale to je úkol, který nás teprve čeká.



Zobrazit všechny reakce.