Plzeň Juristic

středa 29. června 2011, svátek má Petr a Pavel, zítra Šárka

Zpravodajství

Nečtiny - duben 2010

Ve dnech 16. – 18. dubna 2010 se po šestnácté koná víkendový, odborný seminář na zámečku v Nečtinech, který slouží jako školící a rekreační středisko ZČU.

Úvodem
Seminář je určen pro studenty všech ročníků. Jeho cílem je seznámit účastníky se zajímavými, mnohdy aktuálními právními problémy, a to formou přednášek v příjemném prostředí zámečku (konferenční sál má kapacitu pro cca 100 osob). Celý víkend probíhá v neformální a přátelské atmosféře (v objektu je umístěn dobře zásobený bar :-). Program bude v následujících dnech upřesněn (první přednáška, jak je dobrým zvykem, proběhne již v páteční večer).

Přihlašování
Přihlášky k účasti budou přijímány od 15. března 2010 od 9:00. Zájemci o účast se mohou hlásit jediným způsobem. Na e-mail (nectiny2010@seznam.cz). Každý může přihlásit maximálně sebe a dvě další osoby.K e-mailům, které budou doručeny před oficiálním termínem, na jinou adresu nebo budou přihlašovat víc než tři účastníky se nebude přihlížet.

Při přihlášení je nutno uvést následující údaje:
- jméno a příjmení
- ročník studia
- adresu bydliště
- číslo občanského průkazu (popřípadě pasu)
- e-mailovou adresu
- číslo mobilního telefonu
- zda si přejete zajistit odvoz z Plzně do Nečtin (tak jako loni je objednán autobus)

Identifikační údaje jsou vyžadovány Školícím a ubytovacím zařízením ZČU, e-mailové a mobilní spojení je zárukou rychlého předání důležitých informací před a po konání semináře. Bude-li zaslána neúplná přihláška, bude student vyzván k jejímu doplnění. Neučiní-li tak do příštího dne, nebude se k jeho přihlášce přihlížet. Každý zájemce bude v krátké době vyrozuměn o tom, zda byla jeho přihláška akceptována, nebo byla kapacita naplněna a on je veden jako náhradník (neobdrží-li zájemce vyrozumění cca do dvou dnů, ať předpokládá, že se jeho e-mail ztratil někde cestou). Náhradníci budou postupně oslovováni v případě, kdy se některý z přihlášených studentů omluví.

Konferenční poplatek
Konferenční poplatek činí 400,- Kč na osobu. Poplatek musí být uhrazen nejpozději do konce března, a to v hotovosti u JUDr. Bezoušky (PC 214) (možné termíny k uhrazení se kryjí s úředními hodinami). Přihlášený účastník se může ze semináře omluvit. Konferenční poplatek mu bude navrácen, omluví-li se nejpozději 10. dubna 2010.

Ubytování je zajištěno ve dvou až pětilůžkových pokojích (nejvíce je třílůžkových a čtyřlůžkových). V přihlášce lze uvést preferenci, s kým si přejete být ubytováni. Strava zahrnuje páteční večeři (podávanou od 18:00), sobotní snídani, oběd i večeři a nedělní snídani.

Závěrem
Ti, kteří volí dopravu do Nečtin po vlastní ose, mohou parkovat na nádvoří zámku; ubytovávat se začne v pátek cca po 16. hodině.

A důležitá informace na závěr. Kdo ví, že mu běžná porce jídla k zahnání hladu nestačí, ať se předzásobí. Jediná možnost, jak v nejbližším okolí koupit něco na zub, je v nedaleké obci Hrad Nečtiny, kde se nachází obchod se smíšeným zbožím.

V celém objektu zámečku, bar nevyjímaje, je zakázáno kouřit.

vložil : Petr Bezouška, do rubriky: Juristic Plzeň - zpravodajství
Počet zobrazení 14944. (Sessions 11319)
publikováno: 10.3.2010
poslední zmìna: 13.3.2011

 

Hodnocení:

Zatím hlasovalo: 705 čtenářů, průměrná známka je: 3.1
Oznámkujte:
  
  jméno:      e-mail:

Názor ze dne 26.5.2011 15:42  Autor příspěvku:  UsMmiqDsppDenlkqW      

18.txt;16;16

Názor ze dne 26.4.2011 4:37  Autor příspěvku:  ZDQsNRRBbXRMxN      

comment3,

Názor ze dne 19.3.2011 16:43  Autor příspěvku:  EhWvNMrel      

comment4,

Názor ze dne 17.3.2011 8:44  Autor příspěvku:  OgYVjvpurpfhhfQG      

comment5,

Názor ze dne 14.3.2011 12:41  Autor příspěvku:  fOYigqfn      

base72.txt;50;50



Zobrazit všechny reakce.