Plzeň Juristic

středa 29. června 2011, svátek má Petr a Pavel, zítra Šárka

Zpravodajství

Trestní právo v proměnách věků

Letní škola pořádaná ve dnech 21. až 24. září 2010 Katedrou dějin státu a práva Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně ve spolupráci s dalšími pracovišti v SR a ČR (včetně KPD FPR ZČU) je určena všem studentům právnických fakult magisterských popřípadě bakalářských, či doktorských programů.

Cílem školy je studentům poskytnout určitý přehled o vývoji trestního práva od nejstarších dob do roku 1989. Škola nebude zaměřena pouze na české a československé právní dějiny, ale i na římské právo popřípadě právo jiných Evropských států. Vedle souhrnných příspěvků však zazní i přednášky věnující se určité specifické problematice.

Bližší informace o konferenci získáte na http://www.lsd.law.muni.cz.

Účastníkům, kteří splní podmínky předepsané Právnickou fakultou Masarykovy univerzity v Brně a úspěšně ukončí letní školu získáním kreditů, budou tyto kredity uznány v rámci studia FPR ZČU.

Pro studenty Fakulty právnické Západočeské univerzity v Plzni, kteří mají zájem o účast na letní škole, se podařilo získat finanční podporu, která pokryje minimálně účastnický poplatek a pravděpodobně též náklady na ubytování a dopravu (v závislosti na počtu zájemců). Tato finanční podpora bude vyplácena zpětně po absolvování letní školy. Zaregistrovaní účastníci, kteří o ni mají zájem, nechť se obrátí e-mailem na fakultního koordinátora, kterým je JUDr. Vilém Knoll, Ph.D. (vknol@kpd.zcu.cz).

vložil : Petr Bezouška, do rubriky: Juristic Plzeň - zpravodajství
Počet zobrazení 4220. (Sessions 3873)
publikováno: 6.6.2010
poslední zmìna: 6.6.2010

 

Hodnocení:

Zatím hlasovalo: 693 čtenářů, průměrná známka je: 3.25
Oznámkujte:
  
  jméno:      e-mail:

Názor ze dne 8.6.2010 10:33  Autor příspěvku:  Adam      

Byl jsem vloni a čekal jsem od toho teda trochu víc :-(

Názor ze dne 7.6.2010 22:05  Autor příspěvku:        

4 dny = 1 přednáška za den?

Názor ze dne 7.6.2010 13:57  Autor příspěvku:  rádium      

To je super určitě do toho půjdu.



Zobrazit všechny reakce.