Plzeň Juristic

středa 29. června 2011, svátek má Petr a Pavel, zítra Šárka

Jeden svět 2007

Restival dokumentárních filmů o lidských právech.

Rádi bychom Vás pozvali na festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět, který se koná pod záštitou obecně prospěšné společnosti Člověk v tísni. V Plzni se festival uskuteční od 22. do 28. března 2007. Na promítacích místech ( v Kině Beseda, Divadélku JoNáš a Divadle Pod lampou) promítneme přes 30 dokumentárních filmů z celého světa, po mnoha z nich budou následovat diskuze s odborníky.

Je připraven také bohatý doprovodný program: dílny k vybraným filmům, po několika projekcích proběhnou v Divadle Pod lampou koncerty, 23.3. se budou v předsálí Kina Beseda hrát stolní hry se sociální tématikou. Od 5. do 28. března je v Měšťanské Besedě k vidění také doprovodná výstava festivalu – fotografie Jakuba Němce „Ghana-přívětivá a otevřená“.

Během celého festivalu bude probíhat finanční sbírka pro občanské sdružení Berkat, na jejich projekt na podporu zemědělské produkce v Čečensku a Afghánistánu.

Více informací najdete na webových stránkách www.jedensvet.cz nebo od 19. března v našem informačním stanu, který bude již tradičně stát ve Smetanových sadech U Branky.

Budeme rádi, pokud přijdete, vstupné na projekce je 50 Kč, pro studenty 30 Kč.

S pozdravem,
koordinátorky festivalu Jeden svět v Plzni
Mgr. Lenka Pekařová a Petra Hanzlíková

vložil : Juristic Plzen, do rubriky: Juristic - kultura v Plzni
Počet zobrazení 2803. (Sessions 2731)
publikováno: 19.3.2007
poslední zmìna: 19.3.2007

 

Hodnocení:

Zatím hlasovalo: 124 čtenářů, průměrná známka je: 2.95
Oznámkujte:
  
  jméno:      e-mail:

Zatím zde nejsou žádné názory.

Zobrazit všechny reakce.