Plzeň Juristic

středa 29. června 2011, svátek má Petr a Pavel, zítra Šárka

Studentský ples ZČU s účastí zahraničních studentů

Každý rok je v tomto období plesová sezóna již v plném proudu. Pro milovníky společenských tanců a zábavy nastávají zajímavé časy.

Myslivci, hasiči, chovatelé, fanoušci motorů, maturanti i nadšenci dokážou připravit ples nejen pro sebe, ale i pro své blízké a veřejnost. I my, studenti ZČU jsme se rozhodli připravit pro sebe a pro všechny ostatní příznivce náš Studentský ples, který se uskuteční pod záštitou rektora ZČU. Jeho hlavní myšlenkou je poděkovat všem zúčastněným za jejich práci při organizaci a začleňování zahraničních studentů do studia a života na Západočeské univerzitě v Plzni.Také bychom tímto plesem rádi přispěli k zapojení zahraničních Erasmus studentů do života českých vysokoškoláků a do české kultury, do které samozřejmě patří také každoroční plesová sezóna

Za finanční podpory Oddělení zahraničních vztahů a Informačního a poradenského centra ZČU se na jeho organizaci podílejí studentské organizace ISC – Buddy systém, AEGEE, AIESEC a IAESTE, které působí na půdě ZČU. Všechny mají ve svém programu rozvíjení mimoškolních aktivit studentů a snaží se rozvíjet jejich zkušenosti, v podobě zlepšení si jazykových znalostí, spolupráce na přípravě různých projektů nebo i možnosti vycestování do zahraničí.

Z programu plesu bychom Vás rádi nalákali zejména Velkou hrou o ceny, její obsah však nebudu blíže prozrazovat. Nechte se překvapit! Dále můžete vidět představení mistrů hry jojo a obdivovat rytmy elektronické hudby. K tanci všem bude hrát známá plzeňská skupina P-BAND Vlastimila Pelce.

Rádi bychom Vás tedy pozvali na Studentský ples, který se uskuteční 2.3. 2007 od 20:00 v Sokolovna Centrum v Ledecké ulici č. 19 v Plzni. Cena vstupenky je 150 Kč (více o prodejních místech se dozvíte na našich internetových stránkách).

Více informací o Studentském plese naleznete na www.studentskyples.wz.cz

Petra Kaiserová, AEGEE Plzeň

vložil : Juristic Plzen, do rubriky: Juristic - kultura v Plzni
Počet zobrazení 4640. (Sessions 4245)
publikováno: 19.2.2007
poslední zmìna: 19.2.2007

 

Hodnocení:

Zatím hlasovalo: 102 čtenářů, průměrná známka je: 2.97
Oznámkujte:
  
  jméno:      e-mail:

Zatím zde nejsou žádné názory.

Zobrazit všechny reakce.