Plzeň Juristic

středa 29. června 2011, svátek má Petr a Pavel, zítra Šárka

Přehled předmětů

Dostupné oficiální informace k Forenzní psychologie
FPS Forenzní psychologie ls
Garant: Doc. PhDr. Jana Miňhová, CSc. 0+2 zk.

Obsahem forenzní psychologie je psychologická problematika etických aspektů výslechu a výpovědi, psychologická charakteristika osobnosti pachatele, svědka a oběti, psychologické aspekty kriminálního chování, motivace trestného činu, psychologické otázky přípravy soudce a výběru pracovníků orgánů činných v trestním řízení. Cílem výuky je jednak seznámit studenty s forenzně psychologickou problematikou a diagnostikovat některé psychické předpoklady pro právní praxi.

Názory, připomínky a sdělení studentů:

Vaše hodnocení přínosu pro právní praxi:

Zatím hlasovalo: 111 čtenářů, průměrná známka je: 3.14
Oznámkujte:
Místo pro váš názor:
  
  jméno:      e-mail:

Názor ze dne 12.2.2010 22:02  Autor příspěvku:  Leona Seberová      

Jsem s¨tudentkou roč. Soc. patologie a prevence a v budoucnu bych se rána věnovala forenzní konkrétněji kriminální psychologii .Můžete mi poradit obor nebo studium ?

Názor ze dne 11.6.2007 21:33  Autor příspěvku:  Klára Sindílková      

Jsem studentka obchodní akademie a po maturite bych ráda studovala forenzní psychologii. Ta je urcite velkým prínosem. Bohuzel na internetu není mnoho informací a také nevím, jestli se dá FP studovat samostatne, nebo je jen soucástí psychologie.

Názor ze dne 10.3.2006 12:32  Autor příspěvku:        

Za nic To nestojí!§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Názor ze dne 22.1.2003 13:18  Autor příspěvku:  Marek Jančok      

Jsem studentem zdravottnické školy a  po maturitě se  chci přihlásit na  studium psychologie . Myslím si , že forenzní psychologie je pro policejní a  vyšetřovací praxi velkým přínosem .Do budoucna bych se  tomuto oboru rád věnoval , bohužel na  internetu je o  něm málo informací . S  pozdravem Marek Jančok